Annonce:

Annonce:

Afslører storinvestorer i ny Norwegian mia-indsprøjtning

Norwegian henter op til seks mia. norske kr. i ny kapitaltilførsel fra nye investorer. Og der er flere store erhvervsnavne blandt hjørneinvestorerne.

Lavprisflyselskabet Norwegian løftede i går sløret for flere hjørneinvestorer i den seks mia. kr. store kapitaltilførsel, der er en af forudsætningerne for at gennemføre flykoncernens omfattende rekonstruktionsplan.

Op til seks mia. norske kr. bliver tilført som frisk kapital, og blandt de toneangivende investorer finder man bl.a. milliardøren John Fredriksens investeringsselskab Geveran. Fredriksen har selskab af fem andre hjørnestensinvestorer, bl.a. Nordea, DNB og Folketrygdfondet. I alt vil de seks hjørneinvestorer tegne sig for 2,9 mia. norske kr. til Norwegian.

Kapitaltilførslen til Norwegian sker i form af en udvidelse af aktiekapitalen med nytegning af aktier til en tegningskurs på 6,26 norske kr. Der skal dermed tegnes næsten én milliard nye aktier i lavprisselskabet for at nå op på de maksimale seks mia. norske kr. i frisk kapital.

Af en børsmeddelelse fra Norwegian fremgår det, at eksisterende aktionærer i selskabet vil få tilbudt tre tegningsretter til nye aktier for hver to aktier, man ejer i forvejen. Ifølge selskabet skal nytegningen af aktier løbe frem til omkring den 26. maj.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.