Annonce:

Annonce:

Aarhus Lufthavn: Tre nye ruter med svensk flyselskab

Det Per G. Braathen-ejede flyselskab BRA lancerer nye ruter til Gøteborg, Stockholm og Sälen fra østjysk lufthavn.

Nyheden om BRA’s entre i dansk luftfart blev lanceret ved et pressemøde fredag morgen, men allerede onsdag kunne erhvervsmediet Mobilitywatch.dk fortælle, at et ”nyt flyselskab” var på vej med nye ruter fra den østjyske lufthavn.

I slutningen af september åbner BRA med seks ugentlige returflyvninger mellem Gøteborg og Aarhus, og de fem af disse flyvninger forlænges samtidig til Stockholm Bromma. Desuden planlægger selskabet at åbne en sæsonrute til den svenske skisportsdestinationen Sälen til december.

Det Per G. Braathen-kontrollerede drev, før Corona-pandemien lukkede stort set al luftfart, henved 30 svenske indenrigsruter fra sin base i Stockholm Bromma. Men kort efter nedlukningen af svensk luftfart sidste forår måtte selskabet indlede en kontrolleret betalingsstandsning og efterfølgende en økonomisk rekonstruktion. Først i maj måned i år kunne BRA, i det små, genoptage driften med enkelte rutegenåbninger.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.