Annonce:

Annonce:

150 Qantas-ansatte mistænkt for narkosmugling

Australsk politi offentliggør mistanke om kæmpe narkotika-liga

Australske Qantas har bedt de australske politimyndigheder om flere detaljer i en sag, hvor op til 150 ansatte i flyselskabet mistænkes for at være en del af en international narko-liga, som har stået for omfattende transport og indsmugling af narkotika.

Det er Australian Criminal Intelligence Commission, ACIC, som i samarbejde med told- og politimyndigheder i landet har afdækket eksistensen af et internationalt narko-kartel, som menes at operere i bl.a. Australien, Hong Kong, Dubai og Tyrkiet.

De omkring 150 Qantas-medarbejdere har angiveligt bistået ved indsmugling af narkotiske stoffer gennem australske lufthavne.

Qantas-ledelsen er imidlertid fortørnet over, at myndighederne ikke på et tidligere tidspunkt i opklaringsarbejdet har rettet henvendelse med mistankerne, og har derfor udbedt sig mere detaljerede oplysninger om efterforskningen.

Flyselskabets sikkerhedschef, Luke Bramah, forklarer til australske medier, at hverken ACIC eller andre myndigheder har delt deres mistanker om de pågældende ansatte, ligesom de ikke har spurgt til flyselskabets egen sikkerhedsgodkendelse af lufthavnspersonale. Ansatte i Qantas får deres sikkerhedsgodkendelser fornyet hvert andet år.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.