Apollo: Her er den optimale rejselænge

I en ny undersøgelse har rejsearrangøren Apollo spurgt til, hvor lang tid danskerne foretrækker at rejse. De fleste rejser helst i en uge, men det er forskellige alt efter, hvor i landet man kommer fra.

En enkelt overnatning er for lidt, og en måneds rejse er for meget for de fleste. Fire ud af ti (42 pct.) af danskerne foretrækker, at udenlandsrejsen varer i en uges tid – hverken mere eller mindre. Det viser en ny undersøgelse fra Apollo.

Flere i hovedstadsområder hælder dog til en længere udenlandsrejse end landsgennemsnittet. Hver fjerde (25 pct.) fra hovedstaden hælder således til to ugers ferie, mens blot hver tredje (35 pct.) er til en uges ferie. Sammenlignet hermed synes mindre end hver tiende nordjyde (8 pct.), at en ferie bør vare i to uger. Her er knap hver anden (47 pct.) tilhænger af en uges ferie.

– Generelt er syv-otte dages ferie det, vi sælger mest af – uanset hvor i landet, folk rejser fra, siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo, i en kommentar til undersøgelsen.

Udover forskelle i rejselyst på tværs af landet, så er der også forskel på, hvor lang tid børnefamilier og dem uden hjemmeboende børn foretrækker at rejse. Således hælder børnefamilierne mere til en uges ferie (46 pct.) end dem uden hjemmeboende børn (40 pct.)

Undersøgelsen er foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

Kommentarer är stängda.