Ægtepar køber rejsemagasinet Vagabond

Nomaden og rejsemagasinet Vagabond fusionerer i et fælles kontor i Oslo, og den tidligere medejer og redaktør Anders Wyller vender tilbage i staben.

Ægteparret bag rejsebutikken Nomaden har købt rejsemagasinet Vagabond.

– Vagabond og Nomaden er to mærkevarer, der deler en fælles filosofi. Vi styrker vores redaktionelle platform ved at nå ud til de rejsende gennem flere kanaler, samtidig med at vi kan kultivere rejseoplevelsen fra inspiration til afrejse, siger chefredaktør Julie Luneborg.

Nomaden-ejerne Kjell Erik og Margrethe Ollendorff Lier bliver nu de officielle ejere af magasinet, efter at den tidligere hovedejer Eilert Larstorp Paulsen er købt ud.

Samtidig med overtagelsen af ​​de nye ejere styrker Vagabond redaktionerne med magasinets tidligere chefredaktør Anders Wyller, der i det ny år tiltræder rollen som redaktionschef.

Vagabond fylder 25 år i år. Sidste år kunne Nomaden fejre samme jubilæum. Begge virksomheder blev startet i sin tid af redaktør Helge Baardseth, der stadig er en del af den samlede virksomheden.

Fra nytår deler Vagabond og Nomaden kontorlokaler i Oslo, men forbliver to separate mærker og virksomheder. Ifølge Julie Luneborg bruges synergien i et kommercielt samarbejde med annoncører og partnere.

– Gennem Nomadens kanaler kan vi tilbyde en bredere platform. Dette gælder især den tætte kundekontakt, der er ved butikkens mange begivenheder og rejseaftener, siger hun.

Kommentarer är stängda.