Annonce:

Annonce:

Aarhus Lufthavn har haft ny rekord hver måned i 2018

Aarhus Lufthavn har i hvert eneste måned af 2018 haft passagerrekorder sammenlignet med 2017.

Det har været et fremragende år for lufthavnen i Aarhus, der har oplevet det største år nogensinde. Det vil sige, at hver eneste måned i 2018 har haft en stigning i passagertal i forhold til samme måned i 2017. Især flyselskabet SAS’ udvidede rutenetværk i den østjyske lufthavn har haft stor indflydelse for rekorden. Det skriver Aarhus Lufthavn i en pressemeddelelse.

– SAS har spillet en central rolle i lufthavnens udvikling med masser af nye destinationer, som tilsammen har udgjort en trampolin for væksten i 2018, siger lufthavnsdirektør, Peter Høgsberg.

Særligt sommermånederne har givet stor gevinst for lufthavnen med en stigning i det totale passagertal på 61,4 procent sammenlignet med august sidste år. Også i august var der en stigning på udenrigstrafikken med 154,8 procent i forhold til samme periode i 2017.

Men det er ikke kun SAS, der kan tage æren for overskuddet. Ryanairs nye samarbejde med lufthavnen og Easyjets nye ruter til Berlin og Gatwick i London har også haft en stor betydning for lufthavens overskud

I går lancerede SAS en ny rute fra Aarhus til Manchester, der træder i kraft i foråret 2019.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.