Annons:

Verdens mest værdifulde flyselskabers brand

Delta topper listen over verdens 10 mest værdifulde flyselskaber, målt på brandværdi.

Delta (brandværdien er steget med 22% til USD 8,9 mia.) er igen verdens mest værdifulde flyselskab, lige foran det hurtigt voksende American Airlines (brand værdien op med 36% til USD 8,5 mia.).

Hvert år vurderer førende brandspecialist Brand Finance 5.000 af verdens største brands og udgiver over 100 rapporter, der rangerer brands på tværs af alle sektorer og lande. Verdens top 50 mest værdifulde og stærkeste flyselskabsmærker er inkluderet i den årlige Brand Finance Airlines 50 2023-rangering.

Deltas brandvækst i år kom på baggrund af flere vigtige beslutninger, herunder en 20%-andel i LATAM Airlines Group, der modtog en foreløbig godkendelse fra konkurrencemyndighederne. Opkøbet vil give Delta en betydelig tilstedeværelse i den sydamerikanske region og vil give det mulighed for at udvide sit netværk og tilbyde mere konkurrencedygtige priser til kunderne.

– Pandemien kan have sat fly på jorden, men det kunne ikke forhindre folk i at drømme om at rejse. Efterhånden som verden genåbner, er flyselskaberne klar til at lette, med deres brandværdier på vej til at genvinde tabt terræn inden 2024, siger Savio D’Souza, direktør for Brand Finance.

Brand værdien af de 10 største
1) Delta (8,9 mia. USD)
2) American Airlines (8,5 mia.)
3) United (7,8 mia.)
4) Emirates (5,1 mia.)
5) Southwest (4,7 mia.)
6) Det sydlige Kina (3,2 mia.)
7) China Eastern (2,9 mia.)
8) Air China (2,6 mia.)
9) Air Canada (2,6 milliarder USD)
10) Qatar Airways (2,5 mia.)

Vokser hurtigst
Ethiopian Airlines (brandværdi er steget med 79 % til USD 498 mio.) er det hurtigst voksende flyselskabsbrand globalt og er nu kontinentets største flyselskabsbrand. Andre hurtigt voksende brands omfatter Vueling (brandværdi steg med 44% til US$527 millioner), United Airlines (brandværdi steg med 42% til US$7,8 milliarder) og China Southern (brandværdi steg med 39% til US$3,2 milliarder).

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.