Annons:

Verdens bedste shopping-byer

Shopaholics vil blive imponeret over disse shopping-byer! Hvis du lever for at shoppe, hvorfor så ikke holde ferie for at shoppe? Rejsesitet Travelmore har fundet de 9 bedste shopping-byer.

Dubai 

En uventet blanding af mellemøstlig traditionalisme og vestlig edginess, Dubai er det bedste sted i Arabien at besøge indkøbscenteret. Faktisk er der bogstaveligt talt snesevis af indkøbscentre at ramme! Hver enkelt har sin egen særlige smag. Dubai Mall har et gigantisk akvarium. Mall of the Emirates har et indendørs snelegeområde. City Centre Mirdif er foret med palmer – inde i bygningen. Og Mercato Mall er designet til at få dig til at føle, at du shopper i en luftig udendørs landsby, selvom den selvfølgelig er helt lukket og beskyttet mod den brændende varme udenfor. Alle indkøbscentrene er fyldt med luksuriøse genstande samt high fashion, som folk fra enhver kultur kan nyde.

New York

New York

New York, New York! Der er intet sted helt som denne travle masse af menneskeheden i rekordstore skyskrabere. New York tiltrækker turister for sin mad, sjov og historie, men det tiltrækker også millioner af ivrige shoppere hvert år.

Fifth Avenue er stedet for at shoppe luksustøj og andre ting i storbyen. Hvis du ikke går efter høje prismærker, kan du stadig nyde en shoppingoplevelse på Times Square eller et af de andre store indkøbscentre i byen, såsom Manhattan Mall eller butikkerne ved Columbus Circle.

London

London er berømt for sin omfattende historie, sin kultur og sine shoppingmuligheder. Der er flere distrikter at shoppe på, når du er i den britiske hovedstad. Tjek Oxford Street for flagskibsbutikker og designerbutikker. Eller tag til Covent Garden for at få dit smykke (eller chokolade!) fix.

Hvis det ikke er din stil, er Knightsbridge fyldt med stormagasiner og supertrendy bandbutikker. For den fashion-forward mand kan Savile Row bare levere lige de outfits, du leder efter!

Tokyo

Tokyo shopping-byer

Tokyos shoppingscene er berømt for sine anime-tilbud, men der er så meget mere i Japans største by. Du kan finde high fashion, trendy tilbehør og banebrydende teknologi i butikkerne i Tokyo. Shoppingmulighederne virker uendelige!

Du kan shoppe efter elektronik eller nyde underholdning hos Shinjuku, shoppe efter ungdomsmode hos Shibuya eller få din klassiske luksus på Ginza. Hvis du vil opleve en mere traditionel markedsplads, så tjek Nihonbashi, hvor du finder kulturelt kunsthåndværk og andre traditionelle varer.

Læse videre om verdens bedste shopping-byer Travelmore.dk

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.