Annons:

Vejrskifte sender bookingerne i vejret hos Danmarks største rejsebureau

Hos Spies oplever man en stigning i bookinger på 35 procent sammenlignet med samme uge sidste år. Og kigger man et par uger tilbage, så sælger Spies over 50 procent flere rejser nu end i soldagene i maj.

Hos Danmarks største rejsearrangør er der travlt i de her dage. For efter en periode med sol og sommervejr, hvilket betød stilstand i ‘her og nu’ rejserne, så er der i dén grad kommet gang i bookningerne. Kommunikationschef, Sofie Folden Lund, siger:

”Der er ingen tvivl om, at vejret påvirker rejsesalget, når det gælder sommerrejser i nær fremtid. Vi har haft nogle usædvanlig varme og solrige dage i maj måned, men nu hvor vejret igen er skiftet til kølige temperaturer og gråvejr, så kan vi med det samme aflæse det i booking-tallene her i juni, hvor vi de seneste dage har booket 35 procent flere rejser end samme uge sidste år, og mere end 50 procent sammenlignet med de varmeste dage i maj”

Og det er, ikke overraskende, sol- og badeferier, danskerne kigger efter.

Top fem over de mest populære charterrejsemål i sommer er :

Mallorca

Kreta

Cypern

Rhodos

Gran Canaria

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.