Annons:

Thailand suspenderer midlertidigt Test & Go-programmet

Thailands grænser var stort set lukket for turister i det meste af 18 måneder under pandemien, bortset fra nogle få undtagelser. Fra november 2021 genåbnede Thailand for vaccinerede rejsende fra snesevis af lande med Test & Go-programmet.

Rejsende skulle ansøge på forhånd og skulle derefter testes både før rejsen og ved ankomsten til Thailand. Der var kun et kortvarigt karantænekrav ved ankomsten, indtil et testresultat kom tilbage negativt. På det tidspunkt var rejsende fri til at udforske landet.

Det kommer til at ændre sig. Fra kl. 12.00 onsdag den 22. december 2021 vil Thailand indtil videre ikke længere acceptere ansøgninger om deres Test & Go-ordning. Thailands Center for COVID-19 Situation Administration (CCSA) ledet af premierminister Prayuth Chan-Ocha suspenderede godkendelse af besøgende til karantænefri adgang fra tirsdag til 4. januar på grund af stigende importerede tilfælde af omicron. Covid-panelet vil revurdere politikken den 4. januar, sagde vicepremierminister Supattanapong Punmeechaow.

Hvis rejsende stadig ønsker at besøge Thailand, kan de enten ansøge om Phuket Sandbox eller skal i længere karantæne.

Dem, der allerede var blevet godkendt til Thailands Test & Go-ordning for en kommende rejse, kan stadig tage deres rejse. De skal dog tage endnu en test ved ankomst til Thailand.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.