Annons:

Thailand indfører turistskat fra april

Thailand indfører fra april en ny turistskat på 9 USD for rejsende, der ankommer til landet.

Thailands turistindustri ødelagt af coronavirus-pandemien. Antallet af internationale ankomster faldet til 200.000 sammenlignet med næsten 40 millioner i 2019.

Den Thailandske regeringen ønsker at bruge den nye skat til blandt andet at udvikle nye attraktioner. Skatten opkræves på den rejsendes flybillet.

Skatten føjes en listen over krav til udenlandske turister, der søger indrejse til Thailand, som inkluderer forudbetaling for COVID-19-test, hotelophold eller karantæne, og at have en forsikring med COVID-19-behandlingsdækning på mindst 50.000 USD.

Thailand gav afkald på sine strenge karantæneforanstaltninger i november i stedet for en “Test & Go”-ordning for vaccinerede besøgende, men suspenderede den igen i sidste måned på grund af ​​Omicron-varianten.

Thailand forventer mellem 5 og 15 millioner internationale ankomster i år og turisterne forventes at generere 800 milliarder thailandske baht (23,97 milliarder USD) i år.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.