Annons:

Marokko forlænger flyveforbud til 31. januar

Den marokkanske regering forlængede torsdag flyveforbuddet til Marokko til 31. januar, rapporterede landets statslige nyhedsbureau.

Marokko forlængede fredag ​​et stop for internationale passagerflyvninger indtil slutningen af ​​januar, da det forsøger at tøjle de stigende tilfælde af omicron coronavirus-varianten.

National Office of Airports (ONDA) meddelte, at “suspenderingen af ​​alle passagerflyvninger til og fra Marokko vil blive forlænget indtil 31. januar 2022.”

Eneste tilladte passagerflyvninger er repatrieringsflyvninger for udenlandske statsborgere, og disse bliver godkendt fra sag til sag.

Regeringen har ligeledes forbudt alle nytårsfester og genindført et udgangsforbud om natten. Festivaler og kulturelle sammenkomster har været forbudt siden starten af ​​måneden.

Restriktionerne har ramt Marokkos økonomi, som er stærkt afhængig af turisme. Sektoren er allerede på knæ efter to tabte sæsoner på grund af pandemien.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.