Annons:

Triatlon Danmark og Apollo Sports indgår samarbejdsaftale, der skal bringe elite-, age group-atleter og forbund tættere sammen

Den 3-årige samarbejdsaftale mellem Triatlon Danmark og Apollo Sports giver atleter under forbundet – både elite og age group – fine muligheder for at komme på træningslejre i gode omgivelser, hvor de kan forberede sig og fortsætte den gode stime af resultater, de har leveret de seneste år.

I arbejdet med at bringe Triatlon Danmark tættere på både eliten og age group-atleterne har Triatlon Danmark og Apollo Sports indgået en 3-årig samarbejdsaftale gældende i perioden 2023-2025. Aftalen gælder afholdelse af træningslejre på Apollos sports resorts, Powered by Playitas, der er kendte for deres gode og mangeartede træningsfaciliteter.

For den kommende sæson planlægges foreløbigt træningslejre for elite- og age group-atleter på Playitas Resort på den spanske ø Fuerteventura og på resortet Aqua Vista – Powered by Playitas i Egypten.

Age group-træningslejre
For de danske age group-atleter betyder aftalen, at de gennem de næste tre år kan tage del i forbundstræningslejre på Playitas Resort og andre af Apollo Sports destinationer. Ambitionen er at age group-træningslejrene kommer til at ligge samtidigt med elitetræningslejrene og dermed også er med til at bringe age group- og eliteatleterne tættere sammen.

Om Apollo Sports
Apollo Sports’ Powered by Playitas sports- og aktivitetshoteller er skabt til at sikre optimale træningsforhold for alle atleter uanset niveau. Hotellerne tilbyder et utal af træningsfaciliteter, og så er man garanteret et højt niveau af service, indkvartering, sportsinfrastruktur og sund mad.

Playitas Resort
På Playitas Resort findes alt, hvad man som aktiv atlet kan tænke sig af faciliteter. Der er bl.a. et moderne fitnesscenter med vægte, maskiner og cardiomaskiner. Der findes gode cykelmuligheder og sidst men ikke mindst, er der en 50m opvarmet olympisk pool.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.