Annons:

Syv ud af ti glemmer alt om job på ferien

Skal, skal ikke tjekke arbejdsmailen, når kalenderen siger ferie? 73 pct. af danskerne er ikke i tvivl. De lægger jobbet helt væk, når de holder ferie. 21 pct. arbejder lidt i ferien. Mens 6 pct. fortæller, at de arbejder meget. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo Rejser

Langt størstedelen af danskerne (73 pct.) er gode til at logge helt ud, sætte out of office-reply på mailen og smække stængerne op på solstolen, når kalenderen står på ferie. Men lidt mere end hver fjerde (27 pct.) har alligevel svært ved ikke lige at svare på mails eller stå til rådighed på trods af, at de holder ferie eller har fri.

Kønsforskelle på ferien
Hvis man skelner mellem kønnene, er kvinderne de bedste til at lade mails være mails, når de er på ferie. Hele otte ud af ti (80 pct.) af de adspurgte kvinder svarer således, at de logger helt ud fra arbejde i ferien, mens færre end syv ud af ti af mændene kan sige det samme.

Til gengæld står afslapning højst på listen for begge køn, når kønnene skal svare på, hvad de helst fylder deres ferie med.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.