Annons:

Stor variation af el-biler inden for taxakørsel i Danmark

Flere end 400 el-taxaer, fordelt på ikke færre end 14 forskellige bilmærker, udfører taxakørsel i Danmarks største taxaselskab. Biler fra Volkswagen, Mercedes og Tesla, er i øjeblikket de mest populære blandt vognmændene. Men nogle vognmænd går andre veje. Det seneste bilmærke i flåden er Polestar.

I følge en pressemeddelse fra Dantaxi er taxibranchen er i forandring. Årsagen er, at et tiltagende antal vognmænd er i gang med et skifte fra diesel til el. Det ændrer gadebilledet i byerne, hvor der blandt taxaerne er en større variation af bilmærker end for blot få år siden.

I Danmarks største taxaselskab, Dantaxi, er selskabets 400 el-taxaer fordelt på ikke færre end 14 forskellige bilmærker. De fem mest populære bilmærker i Dantaxi inden for el-taxaer er i øjeblikket:

  • Volkswagen,
  • Mercedes,
  • Tesla,
  • Hyundai,
  • Kia

Går nye veje
Nogle vognmænd går andre veje. Senest har en vognmand i det storkøbenhavnske område, efter næsten 20 år og fire diesel-taxaer, valgt Polestar som taxa. Det er første gang, at det bilmærke benyttes som taxa i selskabet.
En taxa kører mange flere kilometer end en personbil, og selskabets el-taxaer har i årets første 11 måneder tilvejebragt 32 millioner kilometer på de danske veje.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.