Annons:

Spies udvider med ny soldestination fra Aarhus Airport

Spies checker ind i Aarhus Airport med en af danskernes foretrukne sommerdestinationer. I maj måned 2023 letter de første fly med kurs mod Palma de Mallorca.

Solkataloget vokser i Aarhus Airport. Spies sætter nu endnu en destination på afgangstavlen. Fra maj 2023 kan østjyderne således rejse med Spies til Palma de Mallorca og nyde en solferie i blandt andet Alcudia, Magaluf, Cala d’Or eller Pollenca med direkte afgang fra Aarhus Airport. Den nye feriedestination startes op i samarbejde med det svenske flyselskab BRA alias Braathens Regional Airlines, som allerede er etableret i Aarhus Airport med rutefly til Gøteborg og Stockholm. Flyselskabet har netop investeret i fem nye Airbus A319, så Spies-gæsterne får en behagelig start på rejsen.

Mallorca er den anden soldestination, som rejsebureauet præsenterer direkte fra Aarhus Airport. I 2021 sendte Spies de første gæster af sted til Gran Canaria fra Aarhus, og det forventes, at Kanarieøerne med Spies igen er på afgangstavlen til vintersæsonen 2023/2024.

Den første Airbus letter mod Palma de Mallorca den 26. maj, og Mallorcasæsonen varer helt frem til den 13. oktober 2023. Der er afgang fra Aarhus Airport hver fredag eftermiddag. Der er 145 sæder per afgang, og det betyder, at 3.190 gæster kan sætte kursen mod Mallorca fra Aarhus gennem hele sæsonen.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.