Annons:

Spies flyver til Kap Verde fra Billund til vinter

Fra denne vinter kan midtjyderne flyve fra Billund til Kap Verde, der dermed bliver den 4. charterdestination, som Spies har i deres vinterprogram 2022/23 med afgang fra Billund Lufthavn.

På programmet findes også Gran Canaria, Egypten og Tenerife. Og med en ugentlig afgang hver mandag vinteren igennem kan Danmarks største rejsearrangør altså igen sende egne fly på vingerne til rejsemål udenfor Europa fra Billund. Første afgang bliver mandag den 17. oktober.

Flyvetiden er blot halvanden time længere end til Gran Canaria. Til gengæld er der i vintermånederne hele 5 grader varmere i gennemsnit. Efterspørgslen til den solbeskinnede ø ud for Afrikas vestkyst bliver større og større for hvert år. Alene her efter sommerferien er søgningerne til Kap Verde på Spies.dk steget med 70 procent sammenlignet med samme tid sidste år. Hos Spies fordobler man derfor kapaciteten til vinter, så man kan sende over 8.000 danskere afsted – små 3.000 af dem altså fra Billund. Kommunikationschef, Sofie Folden Lund siger:

 ”Kap Verde bliver mere og mere populær for hvert år som en perfekt mellemting mellem de sydeuropæiske ferieøer og oversøiske rejsemål som for eksempel Thailand og Den Dominikanske Republik. Derfor er vi enormt glade for, at vi nu kan opruste endnu engang – og endda med Nordens største fly, vores Sunclass Airlines Airbus 330, fra Billund.”

 Over 1.000 jyder har allerede sikret sig en plads i Kap Verdes sol

De første små 1.100 pladser fra Billund til Kap Verde er allerede booket. Og i Billund Lufthavn er man stolt over at få Nordens største fly til byen og kunne tilbyde en afgang til den populære destination. Jesper Klausholm siger: ”Spies er en god samarbejdspartner i Billund Lufthavn, så vi er rigtig glade for, at Spies sætter Kap Verde på destinationskortet herfra Billund – og så med Sunclass’ store Airbus A330 med plads til over 300 personer. Kap Verde er en solsikker vinterdestination, så jeg er sikker på, at det nok skal blive en succes”, siger Jesper Klausholm, marketingchef, Billund Lufthavn.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.