Annons:

Scandic tilbyder lokale varer i nyt samarbejde med stor bryggerivirksomhed

Scandic har indgået i en ny aftale med den næststørste danske bryggerivirksomhed, Royal Unibrew, som skal sikre hotelgæster et udvalg af lokale øl, cider og andre drikkevarer.

Samarbejdet med Royal Unibrew omfatter levering af øl og cider fra deres bryggerier, træning og uddannelse til Scandics medarbejdere og mulighed for hotelvirksomheden at få lokale bryggerier til at levere nye specialøl til Scandics restauranter og barer. Det skriver Scandic i en pressemeddelelse.

Det nye samarbejde glæder Karsten Felvang Nielsen, Scandics Food & Beverage-direktør i Danmark, som forventer et salg med 45 procents vækst i løbet af de næste fem år:

– Jeg er begejstret over den nye, femårige aftale med Royal Unibrew. Hos Scandic er vi i gang med at udvikle vores mange restauranter og barer, så de skaber unikke og lokale rammer for vores gæster. Vi ser frem til at fortsætte denne rejse sammen med Royal Unibrew, der med sine eftertragtede, historiske, lokale brands, vil gøre oplevelsen endnu mere attraktiv for vores besøgende. Vi har store forventninger til det nye samarbejde og har et ambitiøst mål om at styrke salget med minimum 45 procent i aftaleperioden, siger Karsten Felvang Nielsen og fortsætter:

– Endelig er bæredygtighed en central del af hele Scandics forretning, og her matcher Royal Unibrew os perfekt med sit store udbud af økologiske drikkevarer.

Den fem-årige aftale træder i kraft den 1. april 2019.

Scandic åbner i 2019 Scandic Falkoner, som bliver et renoveret hotel på Frederiksberg med 334 værelser og med stort møde- og konferenceafdeling.

Kommentarer är stängda.

Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.