Annons:

Scandic satser på lavpris gennem Scandic Go

På den ene side nye luksushoteller. På den anden side et voksende udvalg af budgethoteller. Økonomisegmentet er det hurtigst voksende på hotelmarkedet i Europa. Scandic åbner nu det første hotel under det nye Scandic Go-mærke på Upplandsgatan i Stockholm.

Scandic håber, at virksomheden på sigt vil blive markedsleder inden for økonomisegmentet i Norden og med Scandic Go og øge ekspansionen uden for Norden. I Stockholm åbner Scandic Go i starten af ​​september. Økonomisegmentet er vokset og forventes at fortsætte med at vokse. I Norden udgør det mindre end fem procent af det samlede hotelmarked mod 15 procent i Europa.

– Det hurtigt voksende økonomisegment giver os en fantastisk og unik mulighed for yderligere at styrke vores portefølje for at imødekomme den hastigt voksende efterspørgsel fra en ny generation af hotelgæster, siger Jens Mathiesen, administrerende direktør for Scandic Hotels til Fastighetsvärlden.
Scandic Go skal være i attraktive bybeliggenheder til en god pris og skal levere det mest nødvendige for smart living. Restauranter med fuld service, fitnesscentre og mødefaciliteter er blevet fjernet for et begrænset, men udvalgt udbud af mad, drikkevarer, morgenmad og overnatning til en god pris.
– Med vores 270 hoteller har vi i dag et bredt udbud til hotelbranchens mellem- og øvre mellemsegment. Scandic Go er derfor et perfekt supplement til at nå ud til en ny, mere prisbevidst målgruppe, siger Jens Mathiesen.

Ud over ombygning af eksisterende hoteller er det planen at vokse brandet gennem nybyggeri og hotelovertagelser. Med Scandic Go vurderes Scandics vækstrate på sigt at kunne stige med 1.000 – 1.500 ekstra værelser om året.

Scandic Go-mærket var allerede planlagt til 2020, men blev sat på pause under pandemien. Det første hotel i Stockholm er et eksisterende Scandic-hotel på Upplandsgatan, der skal renoveres og derefter åbne som det første Scandic Go.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.