Annons:

Scandic åbner nyt hotel i København

Scandic Spectrum på Kalvebod Brygge byder på ni mødelokaler med udsigt over havn og by

Nordens største hotelkæde har åbnet sit nye hotel Scandic Spectrum på Kalvebod Brygge i København — kædens 30. hotel i Danmark. Hotellet byder foruden 632 moderne værelser på et stort wellnessområde, to restauranter, en rooftop bar, ni mødelokaler og et eventspace.

”Som Nordens største hotelkæde og med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring med hoteldrift, ser vi et kæmpe potentiale i konstant at udvikle vores portefølje. Derfor har vi skabt et nyt og anderledes hotel, hvor der er plads til det hele – uanset om man er på storbyferie i København, har brug for nogle unikke konferencefaciliteter eller som lokal københavner har lyst til at prøve vores wellnessområde eller deltage i de mange sociale arrangementer som Scandic Spectrum også vil danne rammerne for,” siger Søren Faerber, adm. direktør Scandic Danmark.

Scandic Spectrum er tegnet og projekteret af tegnestuen Dissing+Weitling, mens Space Copenhagen står bag hotellets interiør. Hotellet introducerer en rå og nordisk stil i materialer og lyssætning – fx ved at bruge stenfliser, stål, industrielt glas og hårdt træ. Naturen er bragt indenfor på hotellet gennem tagterrasserne på 6. etage og to atriumgårde med beplantning i stuetagen.

Mødelokaler med udgang til tagterrasse

Hotellet har ni mødelokaler i forskellige størrelser, der alle ligger på hotellets 6. etage med udsigt over enten havn eller by og flere af lokalerne har ligeledes udgang til tagterrasse. I hotellets stueetage findes fire eventspaces med plads til flere end 300 gæster, der fremover vil komme til at danne rammerne om blandt andet koncerter, stand-up events og foredrag.

På hotellets øverste etage findes den grønne restaurant Ansvar – Greenery Lab, hvis koncept bygger på en vision om bæredygtighed, økologi, lokale råvarer og alternative proteiner. I køkkenet står Martin Sørensen, der med sin erfaring fra tidligere ansættelser på bl.a. Noma og Kokkeriet, står i spidsen for nye gastronomiske – og plantebaserede spiseoplevelser på Ansvar. 

Bæredygtighed er fundamentet i Ansvar og ses i alt fra de lokale leverandører, urterne fra restaurantens egen urban garden på hotellets tagterrasse og menuens økologiske drikkevarer til det bæredygtige service, retterne serveres på.

I stueetagen findes den mere afslappede og uformelle restaurant Nordbo, som med udgangspunkt i den nordiske livsstil, hvor hygge, varme og ild er omdrejningspunktet, serverer bl.a. skaldyr, pizza og pasta. Menuens fundament er nordiske, bæredygtige råvarer i høj kvalitet og restauranten byder bl.a. på egen charcuterie fra fritgående Duroc, frisk fisk og skaldyr fra de danske kyster og brød og pizza med mel fra danske marker.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.