Annons:

Ryanair-flyvninger går live på Amadeus bookingplatform

Lavprisflyselskabet afslørede sidste år, at partnerskabet var blevet aftalt – og nu meddeler selskabet, at mere end 3.000 flyvninger til omkring 235 destinationer er gået live.

Ryanairs marketing- og digitale direktør, Dara Brady, udtaler, at han er “tilfreds” med udviklingen og tilføjede: “Vi ser frem til at arbejde med Amadeus i de kommende år, når Ryanair vokser til at transportere 225 millioner passagerer årligt i 2026.”

Ryanair mener, at partnerskabet vil hjælpe virksomheder med at opnå overkommelige rejseomkostninger, efterhånden som personlige møder bliver hyppigere.

Jose-Luis Aragon, Amadeus’ regionale vicepræsident for luftdistribution i Europa, ydtaler: “Vi er meget glade for, at Ryanair har valgt at udnytte Amadeus’ teknologi til at understøtte sin distributionsstrategi.

“Med integrationen af dets indhold til Amadeus Travel Platform vil rejsebureauer og virksomheder have et bredere udvalg af rejsemuligheder, mens de drager fordel af nem og problemfri integration i deres daglige værktøjer og processer.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.