Annons:

Emirates genoptager direkte Phuket-rute

Den thailandske turistmagnet fastholder åbning for vaccinerede turister fra 1. juli, trods stigende Covid 19-smitte.

Efter at de thailandske turistmyndigheder i sidste uge bekræftede, at man fastholder den faseopdelte genåbning af landet for turister har flyselskabet Emirates nu oplyst, at selskabet genoptager den direkte flyrute fra Dubai til Phuket, der er landets absolutte turistmagnet. Emirates indleder fra 2. juli ruten med fire ugentlige afgange.

Den thailandske turismegenåbning har længe været planlagt, opdelt i fire faser, og landet har målrettet arbejdet på at få vaccineret indbyggerne i turismeområderne først, for at få Covid 19 smitten ned på et minimum. Men i de seneste uger er smittetallene i dele af landet eksploderet, og det har skabt tvivl om, hvorvidt genåbningen for turister ville blive fastholdt.

Emirates er, med sin direkte forbindelse fra København til Dubai en betydende spiller som transportleverandør af ferierejser for danskere, der vil rejse på oversøiske ferier. Og ifølge en pressemeddelelse fra flyselskabets danske ledelse, oplever man da også stigende interesse for at rejse oversøisk, særligt fra efterårsferien og frem.

Flyselskabets danske landechef, Morten Balk, fremhæver destinationer som Maldiverne, Mauritius og Seychellerne, som – udover Dubai – er populære hos danske ferierejsende, der i disse uger planlægger efterårs- og vinterferien.

Den genoptagede Dubai-rute med Emirates skal flyves med Boeing 777-300ER fly med tre klasser. Der flyves fra Dubai på tirsdage, fredage, lørdage og søndage.

Totalt har det Dubai-baserede flyselskab gradvist genåbnet store dele af sit globale rutenet, så selskabet i dag betjener ca. 120 destinationer fra Dubai.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.