Annons:

Philippine Airlines og Singaport Airlines indleder nyt codeshare-samarbejde

Philippine Airlines (PAL) og Singapore Airlines (SIA) har underskrevet en ny codeshare-aftale, der gør det muligt for de to flyselskaber at forbedre rejseudbuddet mellem Filippinerne og Singapore samt til andre indenrigs- og internationale destinationer – herunder København og Milano.

Codeshare-ruterne til København og Milano er en historisk milepæl, da det er første gang et filippinsk luftfartsselskab forbindes med den danske hovedstad og det italienske modemekka. Samtidig vender PAL tilbage til Frankfurt, Paris, Rom og Zürich, som det filippinske luftfartsselskab betjente tilbage i 1980’erne og 1990’erne.

”SIA’s kommende codeshare-aftale på PAL’s flyvninger fra Manila til 27 destinationer i Filippinerne, gør det muligt for vores nordiske rejsende at udforske et hav af nye eksotiske destinationer, og vores forretningsrejsende kan nemmere forbindes til slutdestinationen. Samtidig bringer aftalen også filippinere bosat i Danmark, Sverige og Norge tættere på deres familie og venner hjemme i Filippinerne,” siger Muhammad Raimi, General Manager for Singapore Airlines i Norden.

Begge flyselskaber vil samtidig undersøge muligheden for at udvide codeshare-aftalen til også at omfatte SIA’s flyvninger til en række europæiske destinationer samt Australien, Indien, New Zealand og Sydafrika.

Goh Choon Phong, CEO for Singapore Airlines, udtaler: “Denne aftale gør det muligt for Philippine Airlines og Singapore Airlines at arbejde endnu tættere sammen og finde måder, hvorpå vi kan tilbyde vores kunder forbedrede rejsemuligheder mellem Singapore og Filippinerne. Samarbejdet understøtter den stigende efterspørgsel på både forretnings- og ferierejser mellem Filippinerne og Singapore samt vores nøglemarkeder verden over.”

Kaptajn Stanley K. Ng, President og COO for Philippine Airlines, udtaler: Vi er glade for at vi med codeshare-aftalen kan tilbyde Philippine Airlines’ passagerer et større udvalg af flyvninger mellem Manila og Singapore, der også bekræfter vores løfte om fortsat at udvide rejsemulighederne for vores kunder. Partnerskabet sker, som resultat af et styrket forhold til vores kollegaer i ASEAN og Singapore Airlines samt en fortsat forpligtelse til at udvide vores tilstedeværelse i Singapore, der er en topdestination for PAL, som vi har betjent i 58 år. Vi ser ligeledes frem til at øge vores forbindelser til en lang række byer i Europa, der både er hjemsted for filippinere og for et voksende antal turister og forretningsrejsende, som vi inviterer til at udforske Filippinernes mange vidundere.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.