Annons:

Øget fokus på bæredygtige udlejningsbiler

Der har været øget fokus om fremtiden for bæredygtig turisme på tværs af rejsebranchen og inden for biludlejning, fremtiden for bæredygtige flåder.

I 3. kvartal 2021 meddelte Hertz, at de bestilte 100.000 Teslaer med det formål at gøre elbiler (EV’er) til en betydelig del af den globale flåde, selvom det anslås, at omkring halvdelen af ​​køretøjerne vil blive leveret til Uber-chauffører.

Partnerskabet har store konsekvenser for fremtiden for mobilitet som helhed.

Avis og Enterprise har begge udtrykt hensigt om at vokse inden for deres EV-strategier, selvom de forbliver i mere foreløbige faser af deres planer. Enterprise har udrullet et udvalg af elbiler på testmarkeder og indsamler stadig data om, hvordan de bliver kørt og opkrævet af forbrugerne. Begrænsninger på ladestationer og driving ranges er stadig større problemer med elbiler, og infrastrukturelle forbedringer vil også være nødvendige for at stimulere en mere udbredt anvendelse.

Forbrugerne er ivrige efter at rejse, og billeje er fortsat en mere privat og COVID-sikker form for transit, både mellem og inden for destinationer sammenlignet med massetransport.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.