Annons:

Øg den økonomiske effekt af forretningsrejser siger BT4Europe

BT4Europe, European Network of Business Travel Associations, lancerer et holdningspapir om at øge den økonomiske effekt af forretningsrejser.

Forretningsrejser i Europa giver et enormt positivt bidrag til Europæisk økonomi, og selvom COVID-pandemien var et betydeligt tilbageslag, er sektoren ved at komme sig hurtigt. BT4Europe mener, at sektorens økonomiske påvirkning kan øges yderligere ved at strømline de lovgivningsmæssige rammer.

Holdningspapiret, der er udviklet af BT4Europes Economic Impact Working Group, opfordrer indtrængende EU-regulatorer til at strømline de lovgivningsmæssige rammer for at tilskynde bæredygtig og robust vækst i sektoren og rumme og lette fremtidige trends.

»BT4Europe er overbevist om, at de udfordringer, som forretningsrejser står over for, kan løses for at muliggøre en bæredygtig og robust udvikling af sektoren, som igen bidrager til den økonomiske udvikling i Europa. I vores Holdningspapir kommer vi med anbefalinger til handling for at strømline de lovgivningsmæssige rammer, og vi inviterer hele rejsesektoren til at støtte disse anbefalinger og EU til at tage skridt til at implementere dem.’ Patrick W. Diemer, formand for BT4Europe.’

Læs hele holdningspapiret fra BT4Europe

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.