Annons:

Norwegians køb af Widerøe kan stoppes: “Overrasket og skuffet”

Det norske konkurrencetilsyn overvejer at stoppe Norwegians milliardkøb af konkurrenten Widerøe.

– Vi er overraskede over konkurrencemyndighedens beslutning om potentielt at stoppe opkøbet. På baggrund af sagens fakta er jeg optimistisk med hensyn til det endelige resultat af ansøgningsprocessen. Vi vil nu sætte os ind i den norske konkurrencemyndigheds foreløbige vurdering, inden vi reagerer på den, siger Geir Karlsen, administrerende direktør i Norwegian.

Widerøes administrerende direktør Stein Nilsen udtaler også, at han er “skuffet” efter dagens udmelding.

Både Norwegian og Widerøe mener i en pressemeddelelse, at en stærkere luftfartsindustri i Norge er en forudsætning for at sikre et attraktivt tilbud til norske passagerer og fortsætter: Vi står over for en europæisk luftfartsindustri, der er under store forandringer, og selv Norwegian og Widerøe bliver en lille skuespiller i international sammenhæng.

Norwegian har indtil den 8. december til at svare på dagens udmelding. Deadline vedr. konkurrencestyrelsens endelige konklusion er den 3. januar 2024.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.