Annons:

Norwegian med stærk passagervækst i juli

Norwegian havde over 2,2 millioner passagerer i juli, det højeste antal siden udbruddet af pandemien. Norwegian gennemførte 99,7 procent af sine planlagte flyvninger med en belastningsfaktor på næsten 95 procent, den højeste i flere år.

”Dette har været en fantastisk sommer for norsk. I juli havde vi den højeste belastningsfaktor i mange år, og vi opererede tæt på alle planlagte flyvninger på trods af de mange krævende udfordringer, som industrien har stået over for. Disse resultater er blevet muliggjort takket være vores dedikerede kolleger, der sætter vores kunder i hjertet af vores operationer ”, sagde Geir Karlsen, administrerende direktør for Norwegian.

 

Norwegian fløj 2.206.424 passagerer i juli sammenlignet med 695.830 i juli 2021. Lastfaktoren i juli var 94,5 procent. Kapaciteten (Ask) var 3.322 millioner sæde kilometer, mens den faktiske passagertrafik (RPK) var 3.139 millioner sæde kilometer, en stigning på 27 procent fra juni. Punktlighed, målt ved antallet af flyvninger, der afgår inden for 15 minutter efter det planlagte tidspunkt, var på 62,2 procent i juli. Så mange som 93 procent af alle flyvninger ankom i planen eller ikke mere end en time for sent. I juli opererede Norwegian i gennemsnit 70 fly og 99,7 procent af de planlagte flyvninger var afsluttet.

Norwegian indgik aftaler med Widerøe og Norse Atlantic Airways i juli med det formål at etablere billetsamarbejde og forenkle rejser for deres kunder.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.