Annons:

Norwegian Bank sagsøger flyselskabet Norwegian for sit navn

Den norske forbrugslånsbank, Bank Norwegian, sagsøger flyselskabet Norwegian for brugen af navnet "Bank Norwegian". Banken ønsker at genoverveje sit samarbejde med flyselskabet.

Bank Norwegian, som blev solgt til svenske Nordax Bank i 2021, mener, at den har ret til at ændre sit varemærkenavn til “Bank Norwegian, en del af Nordax Bank AB” eller “Bank Norwegian, en filial af Nordax Bank AB”, efter behov efter norsk lov. Flyselskabet Norwegian hævder dog ejerskab af det norske navn og er uenig i Bank Norwegians handlinger.

Bank Norwegian sagsøger flyselskabet for at søge juridisk afklaring i sagen. Norwegian anser retssagen for unødvendig og mener, at spørgsmålet kunne have været løst i mindelighed. Tvisten påvirker ikke flyselskabets bonusprogram eller brugen af “pengepoint”.

Som følge af den juridiske proces og planlagte redesign overvejer Nordax Bank en strategisk gennemgang af sit kreditkortsamarbejde med Norwegian. Finanstilsynet kræver, at Bank Norwegian tydeligt angiver, at den er en filial af Nordax Bank i al kommunikation, herunder logoet. Bank Norwegian planlægger at redesigne sit brand for at opfylde juridiske forpligtelser og etablere tilstrækkelig afstand fra flyselskabet.

Norwegian solgte sine Bank Norwegian-aktier i 2019.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.