Annons:

Norse Atlantic Airways har tabt 51.3 millioner dollars i første halvår

Norse Atlantic Airways rapporterede fredag sit halvårsregnskab. Den første halvdel af 2022 markerede en milepæl i Norse Atlantics historie, da de fløj sin første kommercielle flyvning, lidt over et år efter, at virksomheden blev dannet.

Norse Atlantic Airways rapporterer et nettotab på 51,3 millioner dollars, driftsindtægter på 3,0 millioner dollars og en samlet likviditet på 105,6 millioner dollars i perioden.

Flyselskabet startede sit billetsalg den 29. april 2022, og den første flyvning startede den 14. juni 2022 fra Oslo til New York, efterfulgt af fly til Fort Lauderdale og i efterfølgende kvartal til London, Orlando, Los Angeles og Berlin.

Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør for Norse Atlantic Airways udtaler i forbindelse med regnskabets offentliggørelse:

”Vores indvielsesflyvning fra Oslo til New York markerede en milepæl for Norse Atlantic Airways. Virksomheden opnåede en kabinesfaktor på 82 procent for juni, hvilket helt klart afspejler, et ønske om overkommelig langdistancerejse kombineret med stor efterspørgsel i vores opstartfase.

Vintersæsonen er historisk mere udfordrende for industrien, og i år står vi over for den ekstra byrde med høje brændstofpriser, hvilket øger inflationen på de markeder, som vi er på og usikkerhed i den samlede efterspørgsel. Norse Atlantic Airways vil fortsætte med at evaluere vinter 2022 ruterne i tråd med efterspørgsel og rentabilitet, ”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.