Annons:

New York på vej til at tiltrække mere end 60 millioner besøgende i 2023

NYC & Company, byens officielle destinationsmarkedsføringsorganisation, oplyser, at byen havde besøg af 56,4 millioner rejsende i 2022, en stigning på 71,4 % i forhold til 2021.

Tallene for sidste år var fordelt med 47,4 millioner indenlandske besøgende og 8,9 millioner internationale besøgende, sidstnævnte mere end tredoblet det foregående år, da Covid-restriktioner påvirkede rejser til USA.

Tallene viser at 85 % af byens rekordantal af besøgende i 2019 og er med til at sætte skub i byens økonomiske genopretning, som understøtter omkring 410.000 arbejdspladser på tværs af fritids- og forretningsrejser, og mere end 40 milliarder USD i direkte indtægter eller omkring $60 milliarder dollars i samlet økonomisk effekt for året.

Flere faktorer bidrog til byens fremgang i 2022 til præ-pandemiske rejseaktivitetsmønstre. Disse omfatter den konstante stigning i midtugens forretningsrejser, genoptagelsen af flyruter, fortsatte investeringer i byens infrastruktur under pandemien, og nye turismetilbud og begivenheder på tværs af byens fem bydele for at tilskynde til turismeindtægter.

Antallet af solgte hotelværelsesnætter forventes at nå op på næsten 32 millioner værelsesnætter, kun 20 % under 2019’s rekordniveauet, efter en stabil vækst i 2022.

Mere end 11.000 hotelværelser vil blive føjet til byens overnatningsportefølje i de næste tre år, mens byen også vil nyde godt af store begivenheder i de kommende år, herunder fejringen af 50-året for hiphop-fødslen, der begynder i 2023 og vært for FIFA World Cup i 2026.

New York er fortsat det største indrejsested til USA. Internationale besøgende, som tegner sig for næsten halvdelen af de besøgendes idtægter, steg i 2022 med en tredobling af antallet af ankomster i 2021 med i alt næsten 9 millioner rejsende.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.