Annons:

Lufthavnsansatte varsler stor strejke over påsken

Over 1400 sikkerhedsvagter i lufthavnen London Heathrow har varslet en 10 dage lang strejke, der kommer til at strække sig over påsken

Det er i forvejen slemt nok at rejse i ferie og helligdage, hvis ikke man er til lange køer, højlydt barnegråd og store menneskemængder.

Og nu kan passagerer til, fra og igennem Storbritanniens største lufthavn, London Heathrow, forvente mere rejsekaos end normalt, når de skal rejse i påsken.

Det skriver Ekstra Bladet

Formand for fagforeningen The Unite, Sharon Graham, har i forbindelse med beslutningen om at strejke udtalt, at lufthavnens tilbud om en lønstigning på 10 procent ikke kan kompensere for flere år med lønstop og nedskæringer.

– Det er lufthavnens ansatte, der er afgørende for dens succes, og de fortjener en fair lønstigning, lyder det fra Graham.

‘Seriøse forsinkelser’
Det skyldes, at mere end 1400 sikkerhedsvagter i lufthavnen har varslet en 10 dage lang strejke, hvilket har fået deres fagforening til at forberede folk på ‘seriøse forsinkelser og driftsforstyrrelser denne påske’.

Strejken vil vare fra 31. marts til 9. april, og medarbejdernes varsel falder ikke i god jord hos lufthavnen. I en erklæring udsendt af Heathrow lufthavn beskriver de, hvordan de har beredskabsplaner liggende klar for at holde lufthavnen kørende over påsken.

‘At true med at ødelægge folks hårdt tjente fridage med en strejke vil ikke forbedre en aftale,’ lyder det.

I stedet mener ledelsen, at fagforeningen bør vende tilbage til forhandlingsbordet.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.