Annons:

Stor nedgang i LHR

I december aflyste mindst 600.000 passagerer deres rejseplaner fra Heathrow Lufthavn på grund af Omicron og rejserestriktioner. Heathrow Lufthavn tog kun imod 19,4 millioner passagerer i 2021 - mindre end en fjerdedel af 2019 og under 2020-niveauer.

COVID-19 giver fortsat betydelige udfordringer for rejsebranchen, og Heathrow bød kun velkommen til 19,4 millioner passagerer i 2021 – mindre end en fjerdedel af 2019 og også under 2020-niveauet.

Mindst 600.000 passagerer aflyste rejseplaner fra Heathrow i december på grund af Omicron og usikkerheden forårsaget af skiftende rejserestriktioner

Vi opfordrer indtrængende den britiske regering til at fjerne alle test nu for fuldt vaccinerede passagerer og til at vedtage en plan for fremtidige varianter, der begrænser mulighederne for fuldt vaccinerede passagerer.

Heathrow CEO John Holland-Kaye siger: “Der er i øjeblikket restriktioner, såsom test, på alle Heathrow-ruter. Luftfartsindustrien vil først komme sig helt, når disse alle er ophævet, og der er ingen risiko for, at de vil blive genindført med kort varsel, en situation, der sandsynligvis vil vare i årevis.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.