Annons:

KLM starter flyvninger til Amsterdam fra Aarhus Airport

KLM åbner en ny rute fra den østjyske lufthavn den 30. oktober

Der er daglig afgang fra Aarhus Airport kl. 12.00 med ankomst i Schiphol Airport kl. 13.15. Schiphol Airport er knudepunktet i KLM og deres partneres rutenetværk, der tæller hundredvis af europæiske eller oversøiske storbyer og forretningsrelevante destinationer. Således er der direkte forbindelser til blandt andet Barcelona, Budapest, Bologna, Nice, Wien, Geneve, Paris og New York.

”Den direkte rute til Amsterdam er en gave til østjyske ferierejsende og til erhvervslivet, som vi har arbejdet benhårdt på at få i hus. Vi stræber efter at understøtte den økonomiske vækst i Aarhus og omegn, og vi er meget tilfredse med at have landet en så eftertragtet rute. Det er et langt sejt træk at tiltrække nye ruter og i særdeleshed nye flyselskaber. Det er meget lovende for et fremtidigt samarbejde, at KLM vælger at prioritere Aarhus, og det understreger, at KLM har set det rejsepotentiale, der er til stede omkring Aarhus”, siger Brian Worm, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Det nye samarbejde vil få væsentlig betydning for både den ud- og indgående trafikudvikling i Aarhus Airport. KLM ser starten i Aarhus som en mulighed for at understøtte tovejs-turismen mellem Holland og Danmark samt øge tilgængeligheden for danskerne til populære feriedestinationer.

Det er planen, at ruten vil blive betjent af KLM Royal Dutch Airlines’ datterselskab KLM Cityhopper med selskabets helt nye ultramoderne Embraer E195-E2 jetfly, der har 132 sæder. E2 er den nyeste type i KLM-koncernens flåde, der er yderst passagervenlig med udelukkende vindues- og gangsæder.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.