Annons:

Investorerne smækker døren i for SAS

Det tegner til at blive kompliceret at finde investorer, som vil skyde penge i SAS. Striber af store investorer ser det som utænkeligt, at de vil komme med mere kapital til det skrantende skandinaviske flyselskab.

»Vi har ikke investeret i SAS og har ikke planer om det på nuværende tidspunkt, men vi kigger selvfølgelig altid på investeringsmuligheder og følger udviklingen i selskabet,« hedder det i en e-mail fra pensionskæmpen PFAs presseafdeling.

Lige nu forhandler piloterne og ledelsen om i en ny overenskomst. Meget tyder på, at de samtaler er meget svære, og en strejke er i overhængende fare for at bryde ud onsdag den 29. juni.

En aftale med piloterne er meget afgørende i den omfattende spareplan, som SAS har udarbejdet. Den skal føre til, at gæld for 14 milliarder kroner konverteres til aktier. Samtidig skal investorer, herunder den danske stat, skyde syv milliarder kroner ind i selskabet.

Det skriver Berlingske.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.