Annons:

Icelandair har over 20 % stigning i antallet af passagerer til dato

Icelandair transporterede 547.000 passagerer i august og har transporteret omkring tre millioner passagerer i de første otte måneder af 2023, 21 % flere end i samme periode sidste år.

I juni, juli og august, som historisk set er de største måneder målt i trafiktal, transporterede Icelandair 1,6 millioner passagerer.

I august var passagerer, der rejste til Island, 249.000, fra Island 51.000, transitpassagerer var 223.000 og indenrigspassagerer 25.000. Kabinebelægningen var 83,9 %, og punktligheden var 78,9 % af afgange til tiden.

Bogi Nils Bogason, Icelandair CEO:

”Vi er glade for at se en fortsat vækst år over år, og vores passagertal nærmer sig, hvad de var i 2019. De nordamerikanske markeder viser fortsat den stærkeste performance, og i det lys er det interessant at huske, hvordan det hele startede. I august fejrede vi en vigtig milepæl – 75 år siden vores første flyvning til USA. På det tidspunkt havde vi seks flyvninger om måneden til New York og Chicago, og flyvetiden var mere end fjorten timer. I dag har vi op til 600 direkte fly om måneden til 15 destinationer i Nordamerika, mere end alle de andre nordiske lufthavne tilsammen.

Denne vinter vil vi fortsætte med at forny os ved at tilbyde dobbelte daglige flyvninger de fleste dage i ugen til Boston og New York. Vores vinterplan er mere omfattende end nogensinde, med en række destinationer, såsom Baltimore, Raleigh-Durham, Rom og Vancouver, der bliver helårsdestinationer. Vi er også glade for at forbinde Akureyri i det nordlige Island til vores europæiske netværk gennem Keflavik i løbet af efteråret. Den internationale forbindelse vil være i drift i fem uger og vil tilbyde glatte forbindelser til og fra det nordlige Island.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.