Annons:

Hver fjerde foretrækker ferie med all inclusive

Der var engang, hvor all inclusive var lig med slatne pomfritter og doven sodavand. I takt med at kvaliteten af all inclusive er højnet, er populariteten også steget markant.

Fri buffet morgen, middag og aften, snacks og is til de evigt sultne poder og et par glas vin i baren, når solen er gået ned over stranden. Mere end hver fjerde dansker (27 pct.) foretrækker ferie med all inclusive. Det viser en ny undersøge, som Apollo har lavet blandt mere end 1.000 danskere.

Allermest populært er det dog stadig at have frit valg mellem restauranter ude i byen og på den måde gå på opdagelse i forskellige køkkener. Det foretrækkes således af tre ud af fire (76 pct.).

Særligt sønderjyder foretrækker all inclusive, og faktisk ynder knap fire ud af ti (37 pct.) at kunne vælge og vrage frit i hotellets all inclusive-udbud i løbet af døgnets vågne timer. Mindst populært er all inclusive til gengæld blandt midtjyderne og rejsende fra Hovedstaden (hver 22 pct.), mens fri buffet og bar hitter hos hhv. hver tredje (33 pct.) nordjyde og fynbo. Lidt mere end hver fjerde (26 pct.) sjællænder og 24 pct. af bornholmerne har desuden et godt øje til all inclusive konceptet.

– All inclusive har virkelig vundet frem som koncept over de senere år. Kvaliteten er simpelthen blevet bedre, og man skal alligevel lede længe efter de hoteller, der ikke formår at tilbyde frisktilberedte retter og en ordentlig vin til gæsterne.

– Og mens all inclusive tidligere primært har været foretrukket blandt børnefamilier for det nemme i, at poderne aldrig skulle gå sultne fra hverken bordet eller en dag ved poolen, så ser vi nu, at det faktisk er alle typer rejsende, der har kastet deres kærlighed på fri buffet, fri bar og frisklavede snacks ved poolen, fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Familier, der rejser med børn, udgør dog stadig en stor andel af dem, der foretrækker all inclusive på ferien (33 pct.).

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.