Annons:

Hver anden dansker oplyser, at de på et tidspunkt har taget noget med hjem fra hotelværelset

Hver tiende fortæller at de på et tidspunkt har taget hhv. et håndklæde (11 pct.), en badekåbe (10 pct.) eller hjemmesko (9 pct.) med hjem. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo.

Hver tiende (10 pct.) i aldersgruppen 18-25 år oplyser desuden, at de har taget sengetøj med hjem fra hotelværelset. Af andre ting, som danskerne har fyldt i feriekufferten fra hotelværelset kan nævnes tæpper, spejle, gardiner og sågar natborde.

”En ferie er ikke kun tid til afslapning og skønne oplevelser, det er også en tid, hvor vi skaber minder, der varer hele livet. Derfor er det også oplagt at tage en souvenir med hjem fra rejsen. Og selvom det er dejligt at se, at danskerne sætter pris på indretningen på deres hotel, så er der andre og mere oplagte måder at huske en ferie på end ved at tage genstande med hjem fra hotelværelset,” mener Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Ikke uden mine hovedpinepiller …
Udover at have ting med hjem fra ferie, er der også en masse ting, som danskerne ikke kan undvære på ferien, og som derfor er obligatoriske i kufferten, når de rejser ud.

De mest almindelige ting at medbringe er hovedpinepiller (30 pct.), cigaretter/snus (20 pct.) og barbermaskinen (16 pct.). Både mænd (14 pct.) og kvinder (13 pct.) angiver desuden, at de ikke kan undvære dansk mad, når de rejser. En bæltetaske til værdigenstande er derudover uundværlig for mere end hver tiende (12 pct.)

Mere end dobbelt så mange mænd (10 pct.) som kvinder (4 pct.) mener derudover, at de ikke kan undvære prævention i form af kondomer og/eller slikkelapper i kufferten, når de tager på ferie.


Top 5: Det har danskerne taget fra hotelværelset

11 % – Håndklæde
10 % – badekåbe
9 % – Hjemmesko
7 % – TV
5 % – Spejl

Top 5: Det kan danskerne ikke undvære på ferien
30 % – Hovedpinepiller
20 % – Cigaretter/Snus eller anden tobak
16 % – Barbermaskine
14 % – Dansk mad
12 % – Bæltetaske til værdigenstande

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.