Annons:

Hurtigruten skib er tilbage efter en bæredygtig opgradering

Hurtigruten-skibet Richard With er blevet opgraderet med "avanceret teknologi", der "markant reducerer" både kuldioxid og nitrogenoxidemissioner.

Det 590 passager store fartøj, som nu er tilbage, og som sejler på ruter langs den norske kyst, er det første af syv Hurtigruten-fartøjer, der kan fornyes i løbet af det næste år, som en del af et opgraderingsprogram på 100 millioner euro. Richard With (billedet) er blevet eftermonteret med batteripakker, motorer og fremdrivningssystemer på Myklebust Skibsværft i Norge.

Skroget er blevet forbedret for at reducere modstand og gøre det mere effektivt. Hurtigruten vil også bruge certificerede biobrændstoffer til at reducere CO2-emissioner. Alle syv skibe vil også være udstyret med systemer, der reducerer nitrogenoxidemissioner med 80% inden slutningen af ​​sommeren 2023. Hurtigruten Norge-administrerende direktør Hedda Felin kaldte denne flådeomfattende opgradering “en af ​​de største i Europa”.

Hun sagde: ”Med Richard With tilbage i operationer som et fuldt opgraderet skib kan gæsterne sejle langs den norske kyst på en mere støjsvag, avanceret og miljøvenlig skib, mens de nyder en traditionel oplevelse uden lignende i verdenen.

“At blive et grønt firma betyder at investere i bestræbelser på at dokumentere effekterne, såsom dem, vi laver nu.”

Felin sagde, at rederiet vil investere stærkt i at montere sin eksisterende flåde med de grønne teknologier, der i øjeblikket er tilgængelige.

Og hun tilføjer tilføjede: ”Vores mål er at komme til nulemissioner, og arbejdet med at planlægge de næste generations nulemissionskibe er allerede startet.

”Vores plan er at have det første emissionsfrit skib i vores flåde i 2030, og vi arbejder hårdt på at nå det.”

Hurtigruten Expeditions har tre batteridrevne skibe i sin flåde.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.