Annons:

Vignette Collection får Europæisk debut

IHG Hotels & Resort annoncerer den europæiske debut af sit nye luksusmærke Vignette Collection.

I samarbejde med JJW Hotels & Resorts (JJW) bringer IHG sit 17. mærke, Vignette Collection, til Europa.

Ved at opkøbe eksklusive ejendomme i eftertragtede byer og feriesteder, bydes velkommen til virksomhedens luksus- og livsstilskollektion, der kombinerer hver ejendoms karakteristiske identitet med kraften i IHGs globale størrelse og ekspertise.

Karin Sheppard, Senior Vice President og Managing Director Europe sagde: “Vi er glade for at kunne annoncere vores første Europæiske Vignette Collection hoteller gennem vores partnerskab med JJW Hotels & Resorts. Som supplement til vores eksisterende luksus- og livsstilsportefølje i Europa, vil disse unikke ejendomme opfylde behovene hos rejsende, der søger en luksusoplevelse, samtidig med at de bevarer hvert hotels autentiske charme og individualitet.”

Grand Hotel Wien, Kun få minutter fra Wiens Statsopera har Grand Hotel Wien et mangeårigt ry som et af byens fineste hoteller og tilbyder 205 værelser, fra superior-værelser til en præsidentsuite. Faciliteter inkluderer bl.a. 11 mødelokaler, balsal, fire restauranter, en bar og lounge og en spa.

Penina Resort & Golf i Algarve, er berømt for sin førsteklasses service, portugisiske charme og exceptionelle golfbaner. Med 188 værelser, inklusive Grand Suites, tilbyder hotellet også møde- og festlokaler, fire restauranter, to barer og tre golfbaner.

Dona Filipa Hotel i Algarve, der ligger direkte på stranden tæt ved af ​​nogle af regionens bedste golfbaner, har 154 værelser. Hotellets faciliteter omfatter bl.a. to restauranter og to barer, en spa, pool, tennisbane, strandklub og børneklub.

Alle tre hoteller vil gennemgå gennemgribende renoveringer, inden de åbner for gæster i 2022, som en del af Vignette Collection. I august 2021 blev Vignette Collection det sjette mærke, der blev føjet til IHGs portefølje inden for de seneste fire år, og gruppens 17. mærke. Andre mærker i IHG’s porteføje er bl.a. Crown Plaza, InterContinental, Six Senses samt Holiday Inn

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.