Annons:

Reverb by Hard Rock åbner første europæiske hotel

REVERB Hamburg vil blive placeret i St. Pauli Bunker, Hamborgs største højhusbunkere, som repræsentere kreativitet og lokal by-kultur.

REVERB by Hard Rock stræber efter at være et energisk kulturelt centrum, der giver plads til at lokalbefolkningen og rejsende kan mødes og skabe sammen. Uanset om du rejser på forretningsrejse, ferie eller samles med venner og familie, vil REVERB Hamburg være designet til socialt samvær og fremme en følelse af fællesskab. Hotellet vil i fremtiden være vært for kulturprogrammer såsom koncerter og forestillinger fra kommende kunstnere.

“Hard Rock har fejret musikkens ånd i fem årtier, og med REVERB skinner rampelyset direkte på fansene,” sagde Todd Hricko, Senior Vice President for Hotel Development hos Hard Rock International. “Efter succesen med den første REVERB i Atlanta, GA, er vi begejstrede for at bringe dette koncept til Europa og er især glade for at have Hamborg, Tyskland som hjemsted for vores første europæiske REVERB-hotel.”

Hvert REVERB-hotel har en unik blanding af king-, dobbelt-queen- og “Roadie Bunk”-værelser, som alle inkluderer stilfulde og komfortable møbler, fan-inspirerede kunstværker, arbejdsområder og brusere med førsteklasses badeprodukter. “Roadie Bunk” værelserne har enten to queensize køjesenge og en queensize-seng, to private bade, en karaokemaskine og overdimensionerende smart-tv’s.

Ud over hotellet er der planlagt yderligere udstillinger, koncerter og restauranter i Bunker St. Pauli, som vil være tilgængelige for både hotellets gæster, besøgende og lokalsamfundet.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.