Annons:

Hotelkoncernen Bühlmann leverer rekordregnskab og gør klar til vækst

Den nordjyske hotel- og gastronomikoncern Bühlmann har netop offentliggjort deres bedste økonomiske resultat nogensinde. Det skriver Bühlmann i en pressemeddelelse.

Med et overskud på 16,2 millioner kroner i 2022, som er tæt på en fordobling af resultatet i 2021, er det tydeligt, at koncernens strategiske arbejde har
båret frugt. Resultatet kommer efter et år med fokus på konsolidering og uden tilgang af nye hoteller, og ejerne, Danni og Anemette Bühlmann, ser tilbage på et tilfredsstillende år med stolthed og taknemmelighed; “Vi er meget taknemmelige for vores dygtige medarbejdere, der har bidraget til dette fantastiske resultat. Det seneste år har været et godt år for os og generelt for branchen, og vi er stolte af at komme tilfredsstillende ud af året sammen med hele vores Bühlmann-team.”

Bühlmann har de seneste år arbejdet strategisk med at klargøre virksomheden til vækst, og er nu klar til at udvide porteføljen.

Den 1. maj bliver ikoniske Hotel Royal i Aarhus en del af familien, og Bühlmann forventer at kunne løfte sløret for endnu et nyt hotel i løbet af 2023. Målet er at blive en landsdækkende hotelkoncern indenfor de næste 2-3 år, og med nu syv hoteller i Jylland er koncernen derfor åben for muligheder både på Sjælland og Fyn.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.