Annons:

Heathrow står over for ‘betydelige udfordringer’ på trods af stigende passagerprognoser

Chefen for Heathrow advarer om "betydelige udfordringer" forude på trods af stigende prognoser for passagertal i år. London-hubben advarer om, at den igangværende krig i Ukraine, højere brændstofomkostninger, fortsatte rejserestriktioner for nøglemarkeder som USA og potentialet for en yderligere variant af bekymring "skaber usikkerhed fremadrettet".

Lufthavnen udsendte en “realistisk vurdering”, at rejseefterspørgslen vil nå op på 65 % af det samlede præ-pandemiske niveau for året efter sidste uges advarsel fra Bank of England om, at inflationen er sat til at passere 10 %, og at den britiske økonomi sandsynligvis vil glide ind i recession. Dette skete på trods af, at Heathrow øgede sin 2022-prognose fra 45,5 millioner passagerer til næsten 53 millioner – en stigning på 16 % i forhold til tidligere antagelser.

Terminal 4 vil genåbne til juli, og lufthavnen rekrutterer op til 1.000 nye sikkerhedsmedarbejdere “for at opretholde den service, deres passagerer forventer over sommeren”.

Lufthavnens største luftfartsselskab, British Airways, meddelte i sidste uge, at det forventer en tilbagevenden til kun 74 % af de præ-pandemiske rejser i år – kun 9 % mere end Heathrows prognoser, “som har vist sig at være blandt de mest nøjagtige i branchen under pandemien. ”.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.