Annons:

Halvdelen af danskerne mener stadig, at de kan rejse med stil, selvom alting stiger, siger undersøgelser fra Hotels.com

Nye undersøgelser fra Hotels.com® tegner et billede af, at selvom danskerne måske er nødt til at gå på kompromis med deres ferieplaner, så stopper det dem ikke i at rejse og få maks ud af deres feriedrømme.

Danske rejsende jubler over det længe ventede rejsecomeback i sommeren 2022, men ingen går fri af de stigende priser. Ifølge data fra Hotels.com forudsiger hele 65 % af danskerne, at de bliver nødt til at gå på kompromis med deres ferieplaner på grund af inflationen. Men det at rejse ligger højt på listen, og over en fjerdedel (29 %) siger, at de vil prioritere rejser over andre aktiviteter – også selvom de havde færre penge til rådighed i det daglige.

Selvom danskerne ikke er villige til at udsætte deres rejser, vil de gerne gå på kompromis ved fx at vælge et mere prisvenligt hotel (51 %), rejse uden for højsæsonen (46 %) og tage på færre rejser (40 %).

Emma Tagg, der er talsperson for Hotels.com, udtaler:

“Rejselysten har ophobet sig igennem de seneste år, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at folk ikke er villige til at droppe deres sommerrejseplaner. Folk er bare så klar til at smutte i deres hotelslippers og slappe af ved poolen.

Du kan stadig komme på en fantastisk ferie uden at sprænge budgettet. Vi erfarede, at danskerne gerne ville gå på kompromis ved fx at tage bus eller tog i stedet for et fly (29 %) for at kunne komme på deres drømmerejse, og på Hotels.com kan vi hjælpe med at finde det perfekte sted – uanset hvad du kunne tænke dig.”

Rejser for enhver pris

Selvom priserne stiger, kan sommeren 2022 stadig blive sommeren, hvor vi tager rejserevanche. Med nogle få kompromiser kan folk stadig tage på de ferier, de har drømt om de seneste to år. Faktisk oplever over halvdelen af danskerne (53 %), at de stadig kan rejse med stil – uden at sprænge budgettet – og stadig få værelse med havudsigt, chokoladegaver på hovedpuden og en veludstyret minibar.

De fleste danskere vægter en længere ferie frem for luksus. 52 % foretrækker at få en længere ferie og bo på et mere prisvenligt hotel, mens 30 % siger, at de hellere ville have masser af luksus og så nøjes med en kortere ferie.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.