Annons:

Gröna Lund er mistænkt for forbrydelser efter Jetline-ulykken

To virksomheder er mistænkt for forbrydelser i forbindelse med ulykken i Jetline-rutschebanen sidste sommer, hvor en person døde og flere blev såret. En virksomhed er Gröna Lund, skriver avisen Ny Teknik.

Det var i slutningen af ​​juni 2023, at en støttearm knækkede på undersiden af ​​den forreste vogn i rutsjebanen, hvilket gjorde, at toget ramte led i skinnerne, så det blev kraftigt bremset. Passagererne blev kastet frem mod sikkerhedsbøjlen, og tre personer faldt ud.

Ulykken er blevet undersøgt af både ulykkeskommissionen og politiet. Ifølge den nationale havarikommission havde svejsesamlingerne i støttearmen utilstrækkelig styrke. Bærearmen, der var brækket to steder, var nyfremstillet og var blevet monteret på toget tidligere på foråret.

Politiets forundersøgelse gennemføres under kriminalitetsrubriceringen groft forvoldelse af andens død, groft forvoldelse af legemsbeskadigelse og fremkaldelse af fare for anden.

Nu er to virksomheder blevet forkyndt for mistanke om kriminalitet i forbindelse med Jetline-ulykken, viser dokumenter ved Stockholms landsret. Det ene selskab er Gröna Lund, og det andet selskab opererer i Gøteborg-området. Den pågældende virksomhed er underlagt tavshedspligt.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.