Annons:

G/S flyprisen til New York er steget med 34% på 4 uger

I følge den seneste opgørelse fra Dansk Flyprisindex er der generelt tale om prisstigninger på interkontinentale ruter og mindre fald på de europæiske ruter.

Den seneste udgave af Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk. sammenligner de gennemsnitlige flypriser i uge 20 med uge 24, på de mest benyttede europæiske og interkontinentale ruter fra danske lufthavne.

Eksempler på billige flybilletter i uge 24 (t/r og inklusive skatter og afgifter):

Billund – Berlin kr. 162
Billund – London kr. 194
København – Prag kr. 266
Billund – Rom kr. 283
København – London kr. 289
København – Rom kr. 324
Billund – Barcelona kr. 425
København – New York kr. 2.533
København – Dubai kr. 2.823

Flybilletter til Europa har minimum 2 nætters ophold og maksimum 7 dages varighed. Flybilletter til interkontinentale destinationer har minimum 2 nætters ophold og maksimum 14 dages varighed. Max. transfertid i lufthavne er 8 timer.

Alle priser er returrejser på økonomiklasse gældende fra den nævnte afrejselufthavn. Priserne er inklusive skatter og afgifter, men eksklusive særlige tillæg for ekstra bagage, prioritets check-in, kreditkortgebyr etc.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.