Annons:

Sygdom skaber problemer for Finnair

Omicron coronavirus-varianten og influenzasæsonen har ført til en markant stigning i sygefraværet blandt personalet hos Finnair og dets partnere.

For at klare udfordringerne reducerer Finnair nu sit trafikprogram for februar måned med omkring 20 % og tilbyder alternative muligheder til sine kunder. Disse flyaflysninger vil gøre det muligt for Finnair at drive en mere fleksibel tidsplan og tilpasse sig den forventede stigning i sygefravær på tværs af forskellige funktioner hos Finnair og dets partnere.

“Personalets sygefravær påvirker nu Finnair og lufthavne i Finland såvel som i hele verden markant. Vi sigter mod at imødekomme disse ressourceudfordringer gennem aflysning af fly, for at undgå ændringer i sidste øjeblik. Dette vil give kunderne mere tid til at forberede sig på ændringer i flyveplanen og justere deres rejseplaner, hvis det er nødvendigt,” siger Ole Orvér , Chief Commercial Officer hos Finnair.

“Vi beklager de gener og forstyrrelser, dette kan medføre for vores kunder. Det er dog nødvendigt at reducere vores trafikprogram for bedre at kunne tilbyde en smidig rejseoplevelse over for de forventede ressourceudfordringer,” fortsætter Orvér.
Størstedelen af ​​de aflyste flyvninger er på ruter, hvor Finnair flyver flere daglige flyvninger, så mange kunder vil blive tilbudt en alternativ flyvning samme dag. Disse destinationer omfatter for eksempel ruterne til Stockholm, Oslo, København, Paris og Rom.

Der vil også ske ændringer på langdistanceflyvningerne. Indvielsen af ​​Finnairs nye Dallas-rute vil flytte fra februar til 27. marts, og starten på Nagoya-flyvningerne samt de tilføjede frekvenser til Osaka vil flytte til sommersæsonen 2022. Finnair vil også reducere de ugentlige frekvenser til Singapore til to gange om ugen og til Hong Kong til tre.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.