Annons:

Ryanairs overskud steg i julekvartalet

Ryanair forventer et underskud i indeværende kvartal til trods for et forbedret overskud på €211 millioner i de tre måneder i 2022.

Europas største lavprisselskab peger på en stærk ophobet efterspørgsel i løbet af halvåret i oktober og jul og nytår, hvilket “stimulerede stærk trafik og priser” på alle markeder.

Passagertallet steg kvartal år-til-år til 31,1 millioner, men priserne er steget med 14 % på niveauet før Covid, hvilket hjalp med at øge omsætningen med 57 % til 2,31 milliarder euro.

Koncernens administrerende direktør Michale O’Leary sagde dog: “Ryanair forventer, at 4. kvartal vil være underskudsgivende på grund af fraværet af påsken i marts.”

Det samlede årlige passagertal forventes at udgøre 168 millioner, og O’Leary gentager en opgraderet overskudsguidning på op til 1,425 milliarder euro – et tal, som han advarede om forbliver “stærkt afhængig” af at undgå uønskede begivenheder såsom Covid og krigen i Ukraine.

Han bekræftede, at personalereduktionerne, der blev foretaget under pandemien, var blevet genoprettet til mere end 95 % af besætningen mere end to år tidligere.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.