Annons:

KLM skal have ny CEO

KLM's topchef Pieter Elbers vil ikke sidde i en tredje periode i toppen af ​​det hollandske luftfartsselskab.

Pieter Elbers forlader sin lederrolle hos KLM næste år. Flyselskabets bestyrelse siger, at beslutningen er truffet “i tæt samråd” med Elbers, og han vender ikke tilbage for en tredje periode som selskabets administrerende direktør. Hans nuværende periode slutter i maj 2023.

Anne-Marie Couderc, formand for Air France-KLM: ” Air France-KLM-koncernen og dens bestyrelse udtrykker sin taknemmelighed over for Pieter Elbers for hans 30+ års tjeneste for KLM og for den transformation, han iværksatte og fortsætter med at udføre som CEO & President. ”

Pieter Elbers konkluderede: “ Efter to valgperioder, mere end otte år som CEO for KLM, overlader jeg stafetten med fuld tillid. Det siger sig selv, at jeg er forpligtet til at støtte KLM i denne overgang til ny ledelse. Jeg er meget stolt af denne virksomhed og dens fantastiske medarbejdere. Især i disse hektiske og svære tider er de fortsat KLMs styrke. Min 30-årige karriere hos den blå KLM-familie har været en ufattelig smuk rejse, som jeg altid vil værne om. Jeg nyder meget samarbejdet med mine kolleger og ser frem til dette i den kommende periode .”

Elbers tiltrådte som chef for KLM i slutningen af ​​2014 og efterfulgte Camiel Eurlings. Store skridt blev taget under Elbers’ ledelse op til coronakrisen. Som følge heraf viste KLM’s rentabilitet en klar forbedring, og der blev foretaget flere investeringer.

Elbers er ligeledes medlem af Air France-KLM’s eksekutivkomite. en post han også forlader. KLM har været en del af Air France-KLM-koncernen siden 2004.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.