Annons:

For mange passagerer gik ombord på en Ryanair-flyvning fra Charleroi, Belgien

Det er en meget hård sommer 2022 for flyselskaber, lufthavne og handlingagenter. Passagerer forsøger at rejse mellem strejker og aflysninger i sidste øjeblik. Mandag den 25. juli gik for mange passagerer om bord på Ryanair Flight FR4442 mellem Bruxelles South Charleroi, Belgien og Comiso, Sicilien, Italien.

Alle passagerer, der var booket på det originale fly, var ikke i stand til at finde plads i flyet og det at tvang dem til at blive stående i cirka en time, indtil der blev fundet en ordentlig løsning, sagde en passager til  pressebureauet Group Sudinfo.

Aviation24.be mener, at Ryanair brugte en Boeing 737-800, der kan rumme 189 passagerer til at betjene flyvningen, men tillod bookinger til en Boeing 737 MAX 8-200, der kan rumme 197 passagerer. Derfor havde 8 passagerer ingen pladser til rådighed.

Passagererne blev derefter bedt om at gå af og gå ombord på et andet fly. Passagererne oplyste, at de måtte vente på jorden under solen uden ordentlige forfriskninger.

Endelig forlod Boeing 737 MAX 8-200 (registreret EI-hat) Charleroi med alle passagerer, omend med en forsinkelse på to timer.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.