Annons:

Det amerikanske transportministerium godkender Norse Atlantic

Det amerikanske transportministerium (DOT) har godkendt Norse Atlantic Airways' ansøgning om flyvninger mellem Norge/EU og USA.

Ifølge en erklæring fra flyselskabet, dateret 14. januar 2022, sigter selskabet mod at lancere transatlantiske flyvninger i det kommende forår 2022 med de første flyvninger fra Oslo til bl.a. New York og Florida.

“Vi er begejstrede for Transportministeriets godkendelse af vores transatlantiske flyvninger. Denne betydningsfulde milepæl bringer Norse et skridt tættere på at lancere en overkommelig og mere miljøvenlige flyvninger til kunder, der rejser mellem Europa og USA. Vi sætter pris på DOTs konstruktive og hurtige tilgang, og vi ser frem til at arbejde sammen med dem i de kommende måneder ,” sagde Norse CEO og grundlægger Bjørn Tore Larsen.

Siden starten har Norse Atlantic modtaget bred støtte fra lokalsamfund, lufthavnsmyndigheder og arbejdsorganisationer på begge sider af Atlanten.

“Vi er taknemmelige for støtten fra samfunds- og arbejdsledere, som er begejstrede for den service, vi vil levere. Vi tror på, at de transatlantiske rejser vil genoptages med fuld kraft, straks pandemien er bag os. Folk vil gerne udforske nye destinationer, besøge venner og familie og rejse på forretningsrejse. Norse vil være der for at tilbyde attraktive og overkommelige flyvninger på vores miljøvenlige Boeing 787 Dreamliners til både fritids- og omkostningsbevidste forretningsrejsende,” tilføjede Larsen.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.